0

Ravintolailtaa lauantaina 5. syyskuuta Lappeenrannassa viettäneet ovat saattaneet altistua koronavirukselle

Lappeenrannan ravintoloissa lauantai-iltana 5. syyskuuta liikkuneita pyydetään tarkkailemaan oloaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin.
 
Eksote tiedottaa, että koronavirustartunnalle on voinut altistua, jos on liikkunut tuona iltana Birrassa kello 17-­21, Bar Fiiliksessä kello 21-­23, Club Unstablessa kello 23­-23.30 tai Club Valtassa kello 23.30-4.
 
Tartunnan saanut ulkopaikkakuntalainen on käynyt Lappeenrannan keskustassa noissa ravitsemusliikkeissä. Hän on ollut oireeton mutta tartuttava. Henkilöllä on mahdollisesti ollut Koronavilkku päällä.
 
Altistuneiden tulee tarkkailla vointiaan 19. syyskuuta saakka. Jos seuranta-aikana ravintoloissa asioineilla ilmenee väsymystä, päänsärkyä, nuhaa, yskää, kuumetta, vatsakipua, oksennusta tai ripulia, hänen tulee hakeutua herkästi koronavirustestiin, vaikka Koronavilkku ei olisikaan ilmoittanut altistumisesta.
 
Eksote testaa myös lieväoireisia potilaita. Etelä-Karjalassa testiin ja hoitoon hakeudutaan Omaolo.fi-palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä omalle hyvinvointi- tai terveysasemalle tai päivystysapuun, jonka puhelinnumero on 116 117.
 
Ravintoloiden toimintaan joukkoaltistumisella ei ole vaikutusta.
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaivoslakia tiukentaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä