0

Lähtevälle postille on Joutsenossa uusi postilaatikko

Posti on laajentanut lähtevän postin palvelupisteverkostoaan Joutsenossa pystyttämällä uuden kirjelaatikon K-supermarket Piranaan. Laatikko löytyy kaupan sisätiloista Ostoskujan puoleisten ovien tuntumasta.

Kirjelaatikko tyhjennetään arkipäivisin kello 11. Laatikkoon voi jättää lähtevää postia Piranan aukioloaikoina.

Millainen postin lähettäjä sinä olet?

 

Postitatko

 • Kirjeitä (30%, 20 ääntä)
 • Paketteja (27%, 18 ääntä)
 • Kortteja (24%, 16 ääntä)
 • En mitään (18%, 12 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 42

Loading ... Loading ...

 

 

2 kommenttia aiheesta “Lähtevälle postille on Joutsenossa uusi postilaatikko

 • 23.9.2020 at 16:11
  Permalink

  Ei ole turhempaa touhua kun esim: joulukorttien, pääsiäis,ystävänpäivä ym muiden korttien lähettämien, kun sama hoituu puhelimella tekstiviestillä tai sähköpostilla ja jos on oikein läheinen fyysinen veirailu lienee paras, tietysti jos vierailu matka on pituudeltaan kohtuullinen.

 • 28.9.2020 at 12:36
  Permalink

  Ennen paljonkin, joulukortteja 50-60 kpl, muihin juhlapyhiin muutamia. Posti on vain korottanut koko ajan hintoja ja perustelee sillä, että kun koko ajan vähenee postin määrä. Mutta väheneehän se, kun hinnat on mitä on. Itse mieluusti laittaisin kortin, mutta ensin ostat kortin ja siihen 1,70 euron merkin eli soitat jonkinmoisen puhelun jo sillä hinnalla. Ja ulkomaille, joihin muutamiin laitan, niin on myös hinnoittelu törkeää. Jos ajatellaan, että esim. turisti ostaa täältä ensin kuvakortin 1,00-1,50 euroa ja siihen merkin esim. Eurooppaan, onko jo 1,80, niin ei niitä montaa osta. Ihan vaan vertailuksi, että Saksasta kortti tänne 0,90 euroa, ja yleensä kuvakortteja saa muutamalla kymmenellä selntillä ja komeita kortteja. Muutenkin Postin touhu mättää, ei jaeta tiistaisin, ja kohta enää 3 kertaa viikossa, mutta mm. Euroopan muutamista maista, mistä tiedän, on jaettu 6 päivää/viikko, eli kirjeeni ovat saaneet lauantainakin. Itsekin olen siirtynyt yhä enemmän laittamaan ilmaisia nettikortteja, koska en viitsi postille maksaa maltaita merkeistä. Sama alkaa olla joulukorttien kanssa. Kyllähän oikea kortti aina olisi persoonallinen!!!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä