0

Kaupunginteatteri peruu ja siirtää esityksiä koronan takia tästä illasta alkaen

Lappeenrannan kaupunginteatterin Idän pikajunan arvoitus -näytelmän tämäniltainen teosesittely sekä tiistaina 6. lokakuuta pidettäväksi suunniteltu ennakkoesitys on peruttu. Myös näytelmän ensi-ilta siirtyy keskiviikolta 7.10. järjestettäväksi keskiviikkona 28.10. kello 19. Näin ollen myös Idän pikajunan arvoituksen esitykset perjantaina 16.10. ja lauantaina 17.10. kello 19 peruuntuvat.

Lisäksi Lehmusten kaupungin iltapäiväesitys lauantailta 10.10. kello 13 on peruttu.

Syynä muutoksiin ovat koronatilanteeseen liittyvät varotoimenpiteet.

– Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemmekin huolehtineet tarkkaan tarvittavan väljistä turvaväleistä ja panostaneet yleisötilojen tehostettuun hygieniaan sekä asiakkaiden ohjeistamiseen turvatoimenpiteiden huomioimiseksi, sanoo teatterinjohtaja Iiris Rannio kaupunginteatterin tiedotteessa.

Peruuntuneeseen esitykseen lipun jo ostaneet voivat esimerkiksi vaihtaa pääsylipun myöhäisempään esitykseen tai samanarvoiseen lahjakorttiin. Myös rahojen palauttaminen on mahdollista.

 

 

Viikon kysymys

Kumpi voittaa USA:n presidentinvaalin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä