0

Veteraanikeräys ilman varusmiehiä

Varusmiesten osallistuminen perinteiseen veteraanikeräykseen on tältä syksyltä peruttu.
Varusmiehet eivät koronavirustilanteen takia osallistu valtakunnalliseen Sotiemme veteraanit -lipaskeräykseen sotien 1939–45 veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä sekä sotaleskien hyväksi. Myös kevään varusmieskeräys jäi samasta syystä väliin.
Veteraanikeräys järjestetään verkossa. Myös puhelimitse voi osallistua keräykseen.
Sotiemme veteraaneja on elossa vielä noin 6 500, heidän puolisoitaan ja leskiään noin 14 000 sekä sotaleskiä muutamia kymmeniä.

Onko sinulla ollut tapana osallistua veteraanikeräykseen? Tai mitä muita keräyskohteita olet tavannut tukea? Vastaa viikkokyselyymme ja kerro kommenttikentässä tarkemmin esimerkiksi, miksi lahjoitat tai mikset lahjoita rahaa vapaaehtoisiin keräyksiin.

Lahjoitatko rahaa hyväntekeväisyyteen?

 • En (71%, 27 ääntä)
 • Kyllä (29%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 38

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Veteraanikeräys ilman varusmiehiä

 • 8.10.2020 at 11:33
  Permalink

  Riippuu paljon kohteesta. Veteraanit ovat etusijalla, muut tulevat perässä eli summakin vaihtelee sen mukaan. Punaiselle Ristille en ole laittanut, koska rahat menevät monesti niihin maihin, mistä ovat alkaneet marssia tänne. Muutenkin välillä tuntuu, että tuonne on työnnetty rahoja eri yhdistysten ja valtioiden kautta, ja mikä on parantunut. Todellakin sankoin joukoin vaellus Eurooppaan, aivan kuin tämä olisi jokin kultakaivos ja täällä raha kasvaisi puissa tai ne kultakimpaleet.

  Reply
 • 13.10.2020 at 14:30
  Permalink

  Oikeastaan vain eläimille, koska maksan jo veroja ihan tarpeeksi.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kumpi voittaa USA:n presidentinvaalin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä