0

Eksote jatkaa maskijakelua

Kasvomaskien jakaminen vähävaraisille jatkuu Etelä-Karjalassa. Joutsenon hyvinvointiasemalla maskijakelu on keskiviikkoaamupäivisin kello 9–12.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) jakaa keväällä tilaamiaan uudelleenkäytettäviä kangasmaskeja, jotka ovat olleet työntekijöiden käytössä. Sen jälkeen kangasmaskit on pesty teollisesti, joten ne ovat turvallisia käyttää.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan yli 15-vuotiaille joukkoliikenteessä, koronatestiin hakeutuessa, riskimaasta palattaessa, yleisötilaisuuksissa ja julkisissa tiloissa, jos 1,5 metrin turvaväliä ei voi noudattaa.

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kumpi voittaa USA:n presidentinvaalin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä