0

Kaipaatko Penttiläntien varteen kevyen liikenteen väylää?

Keskustan valtuustoryhmä esittää valtuustoaloitteessaan Penttiläntien erillisen kevyen liikenteen väylän jatkamista Joutsenon koululta kohti alapitäjiä. Nykyisellään pyörätie päättyy Toivolankorven risteykseen taajaman rajalle.
Kaipaatko sinä Penttiläntien pyörätielle jatkoa? Vastaa kyselyymme. Kommenttikentässä voit perustella kantasi tarkemmin ja kertoa esimerkiksi, minne asti pyörätien tulisi mielestäsi jatkua tai millaisia kokemuksia sinulla on Penttiläntien laidassa kävelemisestä tai pyöräilemisestä.

Tarvitseeko Penttiläntie pyörätien?

 • Kyllä (79%, 58 ääntä)
 • Ei (21%, 15 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 73

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Kaipaatko Penttiläntien varteen kevyen liikenteen väylää?

 • 16.10.2020 at 08:32
  Permalink

  Ilman muuta tarvitsee. Nykyisillä liikennemäärillä pitäisi yleensäkin olla enemmän pyöräteitä, ei enää siellä samassa autojen seassa ole hyvä ajella. Mutta juuri tämä Penttiläntie (en itse saata ajaa kuin kerran kesässä siellä pyörälenkin), siellä ajetaan kovaa ja kun Ravattilan koulukin loppuu ja on koululaisia liikkeellä , niin täytyy olla turvaa heille. Tästä tulikin mieleeni, että miten sitten kantakaupungissa voi olla useampia kouluja, ettei ole yksi iso, kuten Joutsenoon on saatava jäämään vai iso? No,on Pulpin, mutta pelko on, kuinka kauan?

 • 17.10.2020 at 17:33
  Permalink

  Rahaa on menossa turhempaankin ¨, tämä sentään asiaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä