0

Nettikysely: Kenestä veikkaat Yhdysvaltojen seuraavaa presidenttiä?

Yhdysvaltalaiset äänestävät presidentinvaaleissa ensi viikon tiistaina 3. marraskuuta. Osavaltioittain käytävän ja valitsijamiehiin perustuvan vaalitavan takia vaalin tulos on selvillä vasta tammikuussa.

Kumman kahdesta pääehdokkaasta sinä veikkaat voittavan presidentinvaalin: istuvan presidentin, republikaani Donald Trumpin vai entisen varapresidentin, demokraatti Joe Bidenin?

Kumpi voittaa USA:n presidentinvaalin?

 • Biden (61%, 54 ääntä)
 • Trump (39%, 34 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 88

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Nettikysely: Kenestä veikkaat Yhdysvaltojen seuraavaa presidenttiä?

 • 28.10.2020 at 10:40
  Permalink

  Ainakin vilpittömästi toivon koko maailman kannalta, että voittaja olisi mieluummin Biden kuin Trump. Neljä vuotta sitten olin aivan äärettömän pettynyt hänen voittoonsa.

 • 30.10.2020 at 19:09
  Permalink

  Veikkaan Bidenia, mutta jos tuo Trump ei vehkeile kuitenkaan venäläisten kanssa, niin ilman muuta toivon Trumpia. Ensinnäkin on republikaani, kannattaa perinteisiä eli oikeita arvoja. Täälläkään kun en vasemmistolle koskaan anna ääniä. Toinen on se, että monesti on tv:ssäkin todettu, että on toteuttanut sitä politiikkaa, mitä oli äänestäjilleen luvannut. Ja se on paljon se verrattuna yleensä poliitikoihin. Se, että hän ei ole sellainen kuin olemme tottuneet, minkälainen presidentti on, mutta jos on show-tyyli, niin so what. Eikö muutenkin huudella koko ajan suvaitsevaisuutta. Tässä taas kerran ei kuitenkaan hyväksytä ns. erilaisuutta. Tässä äskettäin tv:ssä sanottiin, että Trump ei ole mikään tyhmä, vaan on jostakin opiskelusta valmistunut priimuksena. Ja viimeisenä se, että iäkkäitä ovat kumpikin, mutta Trump sentään hiukan nuorempi ja seisoo sentään kunnolla tanakasti omilla jaloillaan.

 • 4.11.2020 at 13:50
  Permalink

  Miten voi maailman vaikutusvaltaisin mies esintyä kuin katujätkä tai Helppo-Heikki? Kyllä Amerikan kansa on tyhmää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä