0

Kahdella kilpailulla taideteokset ensi vuonna valmistuvaan Joutsenon kouluun

Joutsenon uuden puukoulun toisen kerroksen julkisivuun toteutetaan taideteos. Nyt etsitään kilpailun kautta ideoita sitä varten.

Julkisivu sijaitsee Penttiläntien puolella. Kaksivaiheisen kilpailun ensimmäisessä vaiheessa taiteilijat voivat osallistua omaa taidettaan esittelevillä portfolioilla, ja niiden perusteella valittavilta pyydetään luonnokset kilpailun kakkosvaiheeseen. Voittajateos asennetaan paikoilleen ensi heinäkuussa.

Kilpailun järjestävät Lappeenrannan kaupunki ja Kaakon taide.

Kilpailuun voivat osallistua Kaakkois-Suomessa toimivat ammattitaiteilijat ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat sekä alueen korkeakouluista valmistuneet kuvataiteen alumnit joko yksin tai työryhmänä. Haku on avoinna 18.11.-.16.12. Siihen liittyvät asiakirjat löytyvät Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta.

Koulun oppilailta tuli ehdotuksia aiheiksi, ja heitä kuullaan teoksen valinnassa. Lasten toiveissa ovat värit, eläimet, avaruus, luonto, sadut ja populaarikulttuurin hahmot.

Toinen kilpailu julkistetaan tammikuussa. Siinä etsitään ideoita ruokalaan sijoitettavaan teokseen.

2 kommenttia aiheesta “Kahdella kilpailulla taideteokset ensi vuonna valmistuvaan Joutsenon kouluun

  • 18.11.2020 at 16:43
    Permalink

    Heijastavasta kankaasta valmistetuilla rukkasilla, heijastinnauhoilla ja roikkuvilla heijastimilla.

  • 29.11.2020 at 09:33
    Permalink

    Heijastinnauhaa ja roikkuva heijastin. On todella tärkeää jokaisen , joka kerran liikkuu pimeen /hämärään aikaan, käyttää. Automiehetkin varmaan liikkuvat edes joskus ilman autoa ja heidän jos kenen luulisi ainakin ymmärtävän asian merkityksen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Millainen luonnonjäillä liikkuja olet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä