0

Penttiläntien koulumatkojen turvallisuutta selvitetään

Lappeenrannan kaupunki teettää koulumatkojen turvallisuusselvitystyön Penttiläntien osalta. Selvitystyöhön pyydetään mukaan Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen liikenneturvallisuusvastaava henkilö, ja työ pyritään käynnistämään vielä tämän vuoden aikana.

Selvitystyön käynnistämien liittyy keskustan valtuustoryhmän aloitteeseen, jossa Penttiläntien varren kevyen liikenteen väylälle penätään jatkoa Joutsenon koululta kohti alapitäjiä Parjalan, Ravattilan, Leppälän, Suokumaan ja Penttilän suuntaan. Aloitteessa toivottiin myös alueilta tulevien lasten koulumatkojen turvallisuuden selvittämistä.

Asiaa käsitellyt kaupunkikehityslautakunta totesi Penttiläntien olevan valtion omistuksessa, joten kaupunki ei ole oikea taho tekemään liikenteellisiä tarkasteluita ja suunnitelmia kyseiselle tieosuudelle, mutta näkee, että hanke voisi olla liikenneturvallisuuden kannalta hyvä asia.

Selvitystyössä mahdollisesti esiin tulevien toimenpiteiden toteuttamisesta sovitaan ja päätetään erikseen kaupungin ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen välillä.

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Miten varmistat näkymisesi pimeässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä