0

Terveisiä Joutsenoon: Dear Joutseno, mitä kuuluu?

Hei, olen Wen Chih eli Lucky Taiwanista. Olin Joutsenon Opistolla vapaaehtoisena työntekijänä vuoden ajan.
Tuon vuoden aikana tajusin, etten tiedä tarpeeksi omasta maastani. Kun palasin Taiwaniin, aloinkin tutkia kotimaatani tarkemmin.
 
Haluan löytää tavallisten ihmisten hienot tarinat ja jakaa niitä myös muille, jotta ulkomaalaisetkin oppivat tuntemaan Taiwania. Meillä ei ole vain herkullista ruokaa ja kauniita maisemia, vaan myös värikäs kulttuuri.
 
Ikävöin edelleen Joutsenoa, se on minulle kuin toinen koti. Kaipaan siellä oikeastaan kaikkea ja kaikkia, muun muassa kiinan opiskelijoita.
 
Pysykää turvassa ja terveinä! Hyvää joulua!
 
Sain siellä useita ystäviä, ja kivoja asioita tapahtui. Ihmiset siellä ovat todella ystävällisiä. Kerran, kun saavuin junalla Joutsenoon painavan matkalaukkuni kanssa, ystävällinen ohikulkija antoi minulle kyydin asemalta opistolle.
Joutseno opetti minulle, kuinka voi elää harmoniassa luonnon kanssa ja vaalia sen antimia.
 
Muistelen Joutsenon-ajaltani monenlaisia asioita: lumisia maisemia, sitä, kuinka kävelin kirkonkylälle tai näin auringonlaskun pellolla, tein talvella lumiukkoja, poimin syksyllä sieniä ja sytytin nuotion. Muistelen, kuinka menin kalalle ja pyöräilemään ja saunoin järven rannalla.
Toivon kaikkien tietävän, että on olemassa taiwanilaistyttö, joka asui Joutsenossa ja nautti siellä olostaan!
Suunnitelmissani oli tulla käymään siellä, mutta koronavirus esti aikeeni. Toivon, että pääsen toteuttamaan matkan pian.
 
Joulu tulee. Pysykää turvassa ja terveinä! Hyvää joulua!
 
LUCKY
Taipei City
 
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Miten varmistat näkymisesi pimeässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä