0

Viikon nettikysymys: Poikkeaako koronajoulusi normijoulusta?

Koronatilanne on tuonut lukuisia rajoituksia arkeen ja ylimääräisiä kontakteje kehoitetaan välttämään. Vaikuttaako korona joulunviettoosi ja millä tavalla?

 

Poikkeaako koronajoulusi normijoulusta?

 • Ei (67%, 43 ääntä)
 • Kyllä (33%, 21 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 64

Loading ... Loading ...

 

 

3 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Poikkeaako koronajoulusi normijoulusta?

 • 15.12.2020 at 15:41
  Permalink

  Meillä on pieni lähipiiri, jonka kesken olemme kokoontuneet. Nyt emme kokoonnu edes sillä porukalla, sillä isovanhemmat ovat tuplariskiryhmässä. Myös joulupäivän ja tapanin perinteiset kyläilyt jäävät väliin. Saa nähdä, jaksanko laittaa joulua senkään vertaa kuin aiempina vuosina, kun nyt pöydän ääressä on vain oma ydinperhe. Toisaalta arki on tärkeää saada katkaistua edes pienellä juhlavuudella. Yhdet joulu/talvivalot olen virittänyt. En harrasta joulukoristeluita, eikä kuustakaan voi kissan takia hommata. Joululahjoihin sentään jossain määrin panostan.

 • 15.12.2020 at 15:46
  Permalink

  Joulua en sen suuremmin ole viettänyt normaalioloissakaan, joten ei tämä vallitseva tilanne suurta muutosta tuo entiseen. Suunnitelmana on punaviiniä ja joku hyvä elokuva, siinä se.

 • 25.12.2020 at 14:15
  Permalink

  Kyllä ja kovin. Ei pääse Kauneimpiin joululauluihin laulamaan, ei Imatralle jouluyön jumalanpalvelukseen. Nämä ne pahimmat, mistä jää paitsi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Millainen luonnonjäillä liikkuja olet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä