Tuomas Tujula ajoi Italiassa mestaruuteen – joutsenolaista edeltävä Super GT Sprint -suomalaismestari on 14 vuoden takaa: ”Neuvottelut ensi kaudesta ovat vasta alkamassa”

Joutsenolainen Tuomas Tujula ja japanilainen ajajaparinsa Yuki Nemoto ovat rata-autoilun Italian Super GT Sprint -sarjan tuoreita mestareita. Vincezzo Sospiri Racing

Tuomas Tujula ja Yuki Nemoto ovat Italian Super GT Sprint -sarjan uudet mestarit. Kuva Acisport

Tiina Mansikka

Joutsenolainen Tuomas Tujula ja japanilainen ajajaparinsa Yuki Nemoto ovat rata-autoilun Italian Super GT Sprint -sarjan tuoreita mestareita.

Vincezzo Sospiri Racing -tallin kuljettajakaksikko joutui keskeyttämään itsenäisyyspäivänä Italian Vallelungassa ajetun kauden päätösosakilpailun.

Edellisen päivän voitto ja kuudesta muusta aiemmasta osakilpailusta hankitut pisteet riittivät kuitenkin varmistamaan mestaruuden. Kauden kahdeksasta osakilpailusta kuusi parasta tulosta lasketaan loppupisteisiin. Lamborghini Huracánilla ajaneiden Tujulan ja Nemoton mestaruus irtosi kahdella voitolla, yhdellä kakkos- ja kolmossijalla sekä kuudennella ja seitsemännellä sijalla.

– Neuvottelut ensi kaudesta ovat vasta alkamassa, Lamborghinin kuljettaja-akatemiassa ajava Tujula kertoo tiedotteessa.

Sarjan edellinen suomalaismestari on Toni Vilander vuodelta 2006.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka