0

Kalusteet tilataan Joutsenon uudelle koululle tässä kuussa, kevääksi suunnitellaan tutustumispäiviä

Uuden Joutsenon koulun kalusteet tilataan tässä kuussa.  Apulaisrehtori Anu Urpalaisen mukaan kaikki opetusryhmät pääsevät tutustumaan uuteen kouluun ja ryhmäytymään toukokuussa, jos korona suo. Toiveissa on, että keväällä voitaisiin järjestää kaikkien luokkien tutustumispäivät.

Lopullinen päätös Parjalan ja Ravattilan koulujen lakkauttamisesta on tehty, eikä siitä ole valitettu. Kaikki Joutsenon koulun luokat 1–6 muodostetaan uudestaan. Luokkia tulee enimmäkseen kolme per luokka-aste, joihinkin neljä.

Toiveita luokkien muodostamiseen kysytään oppilailta, huoltajilta ja opettajilta. Maalis–huhtikuussa ovat luokkien opettajat tiedossa.
Koulu valmistuu huhtikuun lopussa.

SARI PULLINEN

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Millainen luonnonjäillä liikkuja olet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä