0

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun, maahantulorajoituksetkin kuun loppupuolelle

Koronavirusepidemia on Etelä-Karjalassa yhä kolmiportaisen asteikon toisella tasolla eli kiihtymisvaiheessa, totesi tilannekuvaryhmä eilen tiistaina.
Voimassa on 20 henkilön kokoontumisrajoitus sisä- ja ulkotapahtumissa sekä suositus rajoittaa yksityistilaisuuksien osallistujamäärä kymmeneen henkilöön helmikuun ajan.
Tammikuun lopulla kiristyneet maahantulon rajoitukset puolestaan ovat tällä erää voimassa 25.2. asti.
Sisärajoilla eli Suomen ja kaikkien Schengen- ja EU-maiden välisessä liikenteessä sallitaan työmatkaliikenteenä vain huoltovarmuuden ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta välttämätön työmatkaliikenne.
Ulkorajoilla on pääsääntöisesti mahdollista vain paluuliikenne Suomeen ja muihin EU- ja Schengen-valtioihin, kauttakulkuliikenne Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä muu välttämätön liikenne.

Mitä mieltä sinä olet helmikuun koronarajoituksista? Vastaa kyselyymme ja perustele kommenttiosiossa.

Ovatko helmikuun koronarajoitukset sinusta..?

 • Sopivat (42%, 25 ääntä)
 • Liian väljät (41%, 24 ääntä)
 • Liian tiukat (17%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 59

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Kokoontumisrajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun, maahantulorajoituksetkin kuun loppupuolelle

 • 6.2.2021 at 09:39
  Permalink

  Vastasin sopivat. Toisaalta tuntuu, ettei tuota tautia saada talttumaan oli mitä oli, mutta taas toisaalta taas järjen mukaan pitäisi auttaa. Näkeehän sen tietysti jo siitä, että missä maissa väkeä on paljon enemmän kuin meillä, niin on tautiakin. Sitä en kyllä ymmärrä, että esim. kirkot joutuivat heti kiinni, kun eihän niissä käy paljonkaan tavallisena pyhänä ihmisiä, sitten ravintolat ovat saaneet olla auki jo kauan. Toivotaan , että rajoitukset auttavat ja ne mökkibileetkin loppuvat, noissa se kyllä levää kun kontrolli ei ihmisillä pelaa.

 • 19.2.2021 at 23:47
  Permalink

  Niin kauan rajoitetaan kun kaikki on rokotettu. Eksotelta toivoisi selkeitä ja näkyviä ohjeita rokotusjärjestyksestä ja etenkin miten siitä ilmoitetaan asiakkaille. Puhelimitse, kirjeitse, miten? Vai varaako asiakas ajan? Milloin?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä