0

Jääveistokset valaisevat linnoituksen talvea niin kauan kuin sää sallii

Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaat loihtivat viikonloppuna vietettävän Linnoituksen Sydäntalven merkeissä jääveistoksia linnoituksen valleille. Veistokset valaistaan, ja niitä voi ihailla myös kauempaa.
Oppilaat osallistuvat jääveistosten tekemiseen joutsenolaislähtöisen opettajansa jäänveistäjä Kimmo Frostin opastamana. Valleille taiteillaan yksi iso, linnoituksen nousevaa aurinkoa kuvastava jääveistos ja kymmenen pientä. Niiden teemana ovat suomalaiset talvieläimet.
Veistokset ovat esillä niin kauan, kuin sää sallii.
Kuvataidekoulu ja Lappeenrannan kaupunki haastavat asukkaita sekä linnoituksen muita toimijoita tekemään omia jäälyhtyjä ja tuomaan ne sytytetyin kynttilöin varustettuina linnoituksen valleille huomenna lauantaina.
Omatoimisesti tehdyt lyhdyt voi sijoittaa kuvataidekoulun ja Majurskan talon välisille valleille vähintään kahden metrin välein.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä