0

Poliisin haaviin useita huumaantuneina ajaneita keskiviikkona ja torstaina – Kuutostiellä kolari Jänhiälän kohdalla

Keskiviikkona ja torstaina poliisi tavoitti useita huumaantuneina ajaneita kuljettajia liikennevalvontansa yhteydessä. Yksi heistä tavattiin Aholasta, muut Lappeerannan kantakaupungin ja Imatran alueelta.

Vain yhdellä heistä oli voimassa oleva ajo-oikeus.

Kuutostiellä Jänhiälän kohdalla henkilöauton kuljettaja ajoi toisen auton perään keskiviikkoaamuna. Kuljettaja ei huomannut huonon ajokelin takia edessä ajaneen jarrutusta. Kuljettajat eivät loukkaantuneet törmäyksessä. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä