Koulupäivävuorojen kaksi liikennöitsijää vaihtuu

Kaupunki on kilpailuttanut lähiliikennettä sopimuskaudelle 1.7.2021–30.6.2024. Joutsenossa nyt käyty tarjouskilpailu koski Lappeenranta–Joutseno–Imatra-koulupäivävuoroja eli koulupäivisin ajettavaa avointa joukkoliikennettä, jota kuluvalla kaudella

Kaupunki on kilpailuttanut lähiliikennettä sopimuskaudelle 1.7.2021–30.6.2024.

Joutsenossa nyt käyty tarjouskilpailu koski Lappeenranta–Joutseno–Imatra-koulupäivävuoroja eli koulupäivisin ajettavaa avointa joukkoliikennettä, jota kuluvalla kaudella liikennöivät Savonlinja Oy, Tilausliikenne E. Rantanen Oy ja Toimi Vento Ky.

Vento valittiin jatkamaan kyseisen reitin liikennöitsijänä, mutta Rantasen ajamat vuorot ajaa jatkossa Soisalon Liikenne Oy ja Savonlinjan V-S Bussipalvelut Oy.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka