Hammashoidossa alkavat yksivuotiaiden etävastaanotot

Eksoten hammashoidossa alkavat etävastaanotot. Ensimmäisenä toteutetaan etänä yksivuotiaiden lasten hammastarkastuksia. Myös yksivuotiaiden vastaanotot hammashoitoloissa jatkuvat, kunnes etävastaanotot toimivat sujuvasti. Ensimmäiset

Aihekuva Michal Jarmoluk

Joutseno-lehti

Eksoten hammashoidossa alkavat etävastaanotot. Ensimmäisenä toteutetaan etänä yksivuotiaiden lasten hammastarkastuksia. Myös yksivuotiaiden vastaanotot hammashoitoloissa jatkuvat, kunnes etävastaanotot toimivat sujuvasti.

Ensimmäiset etävastaanotot ovat tässä kuussa, ja kutsut saapuvat kirjeellä kotiin.

Etävastaanotot ovat uutta hammashoidossa, ja toimintaa kehitetään vielä. Ammattilainen ja potilas kohtaavat videoyhteydellä. Näin vältetään koronatartuntariski.

Videovastaanotolle kirjautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, eli Eksoten asiointipalveluun kirjaudutaan lapsen vanhemman tunnuksilla. Sitä varten tarvitaan internet-yhteys, älypuhelin tai tietokone, jossa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet.

Vastaanotolla keskustellaan terveys- ja omahoitotottumuksista ja kartoitetaan lapsen hampaiston tilanne.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka