Ravintola-alan yritykset kahviloista yökerhoihin sulkeutumassa, pidätkö tätä perusteltuna?

Hallitus antoi maanantaina eduskunnalle esityksen, jolla ravintolat ja muut ravitsemisalan yritykset suljettaisiin asiakkailta väliaikaisesti kolmeksi viikoksi. Lain on tarkoitus tulla

Kahvilat, baarit, yökerhot ja muut ravintolat ovat sulkeutumassa ruoan ulosmyyntiä lukuun ottamatta kolmeksi viikoksi. Kuva Pekka Kimpanpää

Tiina Mansikka

Hallitus antoi maanantaina eduskunnalle esityksen, jolla ravintolat ja muut ravitsemisalan yritykset suljettaisiin asiakkailta väliaikaisesti kolmeksi viikoksi. Lain on tarkoitus tulla voimaan ensi maanantaina 8. maaliskuuta, ja se olisi voimassa 28.3 asti.

Ruoan ulosmyynti asiakkaille olisi sallittua. Sulku koskisi ravitsemisalan yrityksiä kuten kahviloita, baareja, yökerhoja ja ruokaravintoloita alueilla, joilla koronavirusepidemia on leviämis- tai kiihtymisvaiheessa. Myös Etelä-Karjalassa epidemia on leviämisvaiheessa.

Ravintoloiden väliaikainen sulku on yksi poikkeusolojen toimista, joilla pyritään torjumaan koronaepidemian pahenemista.

Vastaa kyselyymme ja perustele vastaustasi kommenttikentässä. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka