Kaupungin liikuntapaikat sulkeutuvat, samoin Rientola – myös kulttuuririennot tauolle

Lappeenrannan kaupungin uimahallit ja sisäliikuntatilat suljetaan 4. maaliskuuta alkaen ja liikuntaryhmät siirtyvät tauolle. Tämä on osa käytännön toimenpiteitä, joilla kaupunki

Nuorisotyötä tehdään tällä hetkellä verkossa. Kuvassa Rientola. Kuva Tiina Mansikka

Joutseno-lehti

Lappeenrannan kaupungin uimahallit ja sisäliikuntatilat suljetaan 4. maaliskuuta alkaen ja liikuntaryhmät siirtyvät tauolle. Tämä on osa käytännön toimenpiteitä, joilla kaupunki vastaa maakunnan Covid-19-tilannekuvaryhmän ja muiden viranomaisten asettamiin rajoituksiin ja suosituksiin.

Aikuisten ja alle 20-vuotiaiden ryhmäharrastukset keskeytetään kaupungin tiloissa, mutta alle 20-vuotiaiden harrastaminen ulkona voi jatkua.

Vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneiden harrastukset voivat jatkua sisälläkin, jos turvavälejä voidaan noudattaa. Peli- ja ottelutoiminta keskeytetään muilta paitsi ammattilais- ja huippu-urheilijoilta. Ulkoliikuntapaikat säilyvät avoimina, mutta pukutilat suljetaan. Ulkokuntosalit pysyvät auki.

Nuorisotalo Rientola menee maaliskuun ajaksi kiinni koronatilanteen heikentymisen takia.

Torstaista 4. maaliskuuta alkaen aina kuun loppuun asti kaupunginteatterin esitykset ja kaupunginorkesterin konsertit on peruttu ja museot suljettu.

Toritoiminta jatkuu normaalisti, mutta markkinoita ja muita tapahtumia ei järjestetä. Kaupunki kehottaa myös yksityisiä tapahtumajärjestäjiä huomioimaan voimassa olevat suositukset ja rajoitukset.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka