Eira Bekanov-Rastas on viihtynyt Konnunsuolla 18 vuotta, mutta nyt baarin myynti on tullut ajankohtaiseksi

Konnunsuon baari on ollut hiljaisessa myynnissä jo pitkään. Jo vuosi sitten myyntiä oli tarkoitus vauhdittaa julkaisemalla siitä ilmoitus, mutta silloin

Konnunsuon baarin yrittäjä Eira Bekanov-Rastas myy sekä ravintolaliiketoiminnan että kiinteistön. Kuva Sari Pullinen

Sari Pullinen

Konnunsuon baari on ollut hiljaisessa myynnissä jo pitkään. Jo vuosi sitten myyntiä oli tarkoitus vauhdittaa julkaisemalla siitä ilmoitus, mutta silloin se vielä jäi ajatukseksi. Eilen keskiviikkona Etelä-Karjalan Yrittäjät julkaisi myynti-ilmoituksen.

Ilmoituksessa kerrotaan, että pitkään toiminut, kulttimaineen saavuttanut Konnunsuon baari on myytävänä. Maalaismaisemassa sijaitsevaa ravintolaa luonnehditaan paikallisten olohuoneeksi, jonne saapuu aika ajoin asiakkaita myös kauempaa, ja baarin karaokeilloista tiedetään valtakunnallisesti.

Ravintolaliiketoiminnan lisäksi on myynnissä koko kookas kiinteistö eli sen reilun hehtaarin kokoinen piha-alue sekä asuin- ja liikerakennus. Rakennuksessa on yli 300 neliötä, yläkerran asuintiloissa noin sata.

Vuodesta 2002 baaria on pitänyt paljolti omin voimin ja miehensä sekä joidenkin palkattujen työntekijöiden avustamana Eira Bekanov-Rastas. Nyt ovat omat voimat tulleet vastaan.

Bekanov-Rastas kertoo, että kyselyitä on ollut, mutta siitä ei ole edetty pidemmälle.

– Luonto ja ihmiset ovat täällä ihania, nämä vuodet ovat olleet rattoisia. Meille tämä on ollut elämäntapa, Bekanov-Rastas sanoo.

SARI PULLINEN

Kommentoi