Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vastaanottokeskuksen perhekerho sai tunnustusta

Joutsenon vastaanottokeskuksen perhekerho on voittanut järjestökilpailussa sarjan Hauskin juttu ikinä, täynnä eteläkarjalaista iloa. Kerhoa järjestää Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry ja

Joutsenon vastaanottokeskuksen perhekerho on voittanut järjestökilpailussa sarjan Hauskin juttu ikinä, täynnä eteläkarjalaista iloa. Kerhoa järjestää Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry ja Parasta lapsille Lappeenrannan osasto. Se alkoi vuosi sitten keväällä. Kerhoa vetää 4–7 vapaaehtoista kerran kuussa. Ohjelmassa on leikkiä, pelejä ja askartelua.

Järjestökilpailussa etsittiin huippuideoita ja esimerkillisiä toimia, jotka koskevat lapsia ja nuoria.

Uudet ideat, joita aletaan toteuttaa vuodesta 2019 alkaen -sarjan voitti Ratsu-Karjala ry:n ponikerhotoiminta, jonka ajatuksena on tarjota harrastusmahdollisuuksia erilaisista perheistä tuleville lapsille ja nuorille.

Parhaan jo käynnissä olevan toiminnan sarjan voitti joutsenolaisten Jukka Siiskosen ja Lotta Virkkusen nuoria paikallishistoriaan aktivoiva toiminta Nuoret muistomerkkien jäljillä. Se perustuu Siiskosen Willimiehen jäljillä -blogiin.

Järjestökilpailun toteuttivat maakunta- ja sote-uudistustiimi, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Järjestö 2.0 -hanke ja Etelä-Karjalan liitto.

SARI PULLINEN

Muokattu ti klo 15.40. Lisätty tieto, että Siiskonen ja Virkkunen ovat joutsenolaisia.