Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko perheen konsertissa pääsee kokeilemaan luuttua

Krokotiili Kwento – koko perheen konsertti tarjoilee musiikillista iloittelua Korvenkylän kirjastossa keskiviikkona 16.11. kello 17.30–18.15 sekä samaan kellonaikaan Joutsenon kirjastossa

Krokotiili Kwento – koko perheen konsertti tarjoilee musiikillista iloittelua Korvenkylän kirjastossa keskiviikkona 16.11. kello 17.30–18.15 sekä samaan kellonaikaan Joutsenon kirjastossa torstaina 17.11.

Krokotiili Kwento murjottaa Korkeasaaren krokotiiliaitauksessa. Vaan ei kauaa, sillä paikalle sattuvat Miska-karhu, Samir Viidakkokissa, Khandro Kameli ja Suleiman Sudenpentu. Ja jamit voivat alkaa!

Iloinen konsertti esittelee musiikkia eri puolilta maailmaa rytmin, laulun ja tanssin avulla. Kaikkia mukana olevia soittimia ud-luutusta guslin kautta nilkkakulkusiin saa myös ihan itse kokeilla.

Konsertin kesto noin 45 minuuttia. Esitys sopii kaikenikäisille.

Konsertin toteuttaa moneen kertaan työstään palkittu tamperelainen Kulttuuriosuuskunta Uulu ja se on osa Suomen Kulttuurirahaston Encunterts-hanketta, joka tukee lasten parissa tapahtuvaa toimintaa. Joutsenossa integroidut luokat säveltävät yhdessä uusia biisejä, jotka myös äänitetään. Torstaina 17.11. on myös koulun sisäiset iltamat, jossa sävellykset esitetään.

Krokotiili Kwento kyläilee Joutsenossa.