Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pulpin koulun viidesluokkalaisten Five Fire voitti Pikkuyrittäjät-kilpailun – tuomariston vakuuttivat paitsi tuotteet myös kiertotalouden huomioiminen

Vuoden paras pikkuyritys on Pulpin koulun viidennen luokan Five Fire. Se valmistaa sytykeruusuja ja kiehisiä kierrätysmateriaalista ja myös pakkaa tuotteet kierrätysmateriaaliin. Helpoin tuli – paras tuli -sloganilla luokka myy sytyketuotteita omalla nettisivullaan.

Tuomaristo vaikuttui tuotteista, kiertotalouden huomioimisesta ja toimivista myyntikanavista.

Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla yrittää -finaali kokosi kisaan lähes 70 lasten ja nuorten innovatiivista yritystä. Mukana oli myös neljä pikkuyrittäjää, joista Pulpin koululaisten Five Fire oli yksi.

Vuosittainen finaali järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti.

Yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja tukevat ohjelmat tavoittavat 35 prosenttia Suomen kouluista ja oppilaitoksista. Pikkuyrittäjät-ohjelmaan osallistui kuluvana lukuvuonna 13 000 oppilasta ympäri Suomea.

Ohjelma on suunnattu 4.—6.-luokkalaisille. 18 oppitunnin aikana tutustutaan omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden tunnistamiseen sekä opitaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja.

Nuori Yrittäjyys ry on voittoa tavoittelematon järjestö.