Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielenterveyskuntoutujille löytyi uusi tila löytyi entisestä päiväkodista – Tiaisentieltä muutetaan pois viimeistään alkusyksystä

Joutsenon mielenterveyskuntoutujat, psykososiaalista tukea tarvitsevat ja muu aikuisväestö ovat saamassa kuntoutukseen uudet tilat. Kesän tai alkusyksyn aikana toiminta siirtyy Tiaisentieltä Penttiläntie 13:een, entiseen Tuulenpesän päiväkotiin. Huhtikuussa suunnitellaan, millaisia muutoksia sinne on tehtävä. Tilan vuokraa Eksote.

Asiakkaat ovat tyytyväisiä uusien tilojen varmistumiseen. Toiminta jatkuu maanantaisin ja torstaisin, mutta tavoite on, että vuoden loppuun mennessä toimintapäiviä olisi 3–4. Kaupungin liikuntatoimi järjestää pari kertaa viikossa ohjattua liikuntaa.

Myös Yhes-hanke on käynnistymässä Joutsenossa yhtenä iltana viikossa, kunhan toinen vapaaehtoinen on saatu koulutettua. Seurakunta suunnittelee hengellistä ryhmää, joka kokoontuisi parin viikon välein heinä–elokuusta lähtien.