Aholan kesäteatteri pitää toisenkin välivuoden; Krokotiilirock soi Lappeenrannassa vasta kesällä 2022

Aholassa ei nähdä kesäteatteria tulevana kesänä. Myös viime kesänä esitykset peruttiin.

Anne Suomalainen Aholan nuorisoseurasta myöntää, että päätös tekee aukon seuran tuloihin, mutta taloudellinen tilanne on vielä sen verran hyvä, että pulaan ei jouduta.

Hänen mukaansa Aholassa olisi ollut valmius näytellä, jos rajoitukset olisivat antaneet aiemmin myöten. Nyt terveysturvallinen ratkaisu tehtiin taustajoukkojen vuoksi.

– Harrastajat eivät saa esitystä kuukaudessa pystyyn. Järjestysmiehissä ja keittiöväessä on riskiryhmäläisiä, ja heitä peruutuspäätöksessä on ajateltu.

Myös Lappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock-näytelmä siirtyy koronatilanteen vuoksi seuraavaan kesään.

Polartuotanto Oy on päättänyt siirtää Lappeenrannan kesäteatteriin tulevalle kesälle suunnitellun Krokotiilirock-näytelmän kesälle 2022. Jo ostetut kesäteatteriliput on mahdollista siirtää ensi vuoden näytöksiin.

Polartuotannon toimitusjohtaja Marko Nuutinen kertoo kaupungin tiedotteessa, että näytöskauden siirtäminen oli pitkän harkinnan tulos.

– Tuotannon siirtäminen oli lopulta kuitenkin ainoa vaihtoehto koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden ja kesään liittyvien useiden avoimien kysymysten vuoksi. Esitystoiminnan järjestäminen on mahdotonta, kun ei ole täyttä varmuutta kesän tapahtumatoimintaan liittyvistä rajoituksista ja suosituksista.

Lippupiste ilmoittaa kaikille lipun jo ostaneille uudet esityspäivät ja antaa ohjeet siirtoon. Mahdollisen palautuksen voi tehdä Lippupisteen verkkosivulla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka