Rauhan hautausmaa kukitetaan jälleen – torstain kukkatalkoisiin voi osallistua itselleen parhaiten sopivana aikana

Torstaina 3. kesäkuuta Rauhan hautausmaalla Reporaitilla istutetaan haudoille kukkia talkoilla.

Talkoopäivänä paikalla on istutustarvikkeita, vettä ja kukkia. Kukin voi osallistua itselleen parhaiten sopivana aikana yleisiä koronarajoituksia ja turvavälejä noudattaen.

Talkoolaiset voivat tuoda mukanaan kesäkukkia, lahjoittaa monivuotisia kukkia tai istuttaa lahjoituskukkia. Kukat ja tarvikkeet löytyvät hautausmaan takaosasta aidan luota. Muinakin aikoina hautausmaalle on vapaa pääsy.

Rauhan hautausmaalle on haudattu lähes 600 sairaalassa kuollutta ihmistä, sodassa kotipaikkansa menettäneitä ja muita yksinäisiä potilaita.

Keväällä 2020 kymmenet vapaaehtoiset istuttivat useita satoja lahjoitettuja taimia ja monet yksityishenkilöt omia taimiaan, jopa Karjalasta tuotuja perennoja. Myös kitkeminen ja kastelu hoituivat kesällä 2020 vapaaehtoisvoimin.

Tänä vuonna mukana on yksityishenkilöiden lisäksi Korvenkylän koulu, Korvenkylän martat ja Rauhan martat, Lappeenrannan seudun mielenterveysyhdistys ry, Lions Club Joutseno, MIELI Etelä-Karjalan Mielenterveys ry, Savolaisen puutarha, Tirilän puutarha ja Tokmanni.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka