Puolakoiden ja pappilan pihat avautuvat

Ritva ja Antti Jarvan isännöimän Joutsenon entisen yläpappilan puutarhaan pääsee tutustumaan sunnuntaina 20. kesäkuuta. Tiina Mansikka

Joutsenon entinen yläpappila on tänäkin kesänä mukana Avoimet puutarhat -tapahtumassa. Ajankohta on sunnuntaina 20. kesäkuuta, jolloin teemapäivään ilmoittautuneet puutarhat ovat avoinna tutustumista varten kello 12–17.

Uutena Joutsenon-kohteena tapahtumaan osallistuu Hannelen ja Karin puutarha Tiuruniemestä. Caprintiellä asuvien Hannele ja Kari Puolakan rivitalopiha jakautuu etu- ja takapihaksi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyi kuunvaihteessa. Kaikkiaan teemapäivää vietetään ympäri Suomen yhteensä 375 pihassa ja puutarhassa, joista 12 sijaitsee Etelä-Karjalassa.

Lappeenrannasta mukana ovat Pappilan pihan ja Puolakoiden puutarhan lisäksi Saimaan kanavamuseon puutarha ja Sadun kukkaiselämää eli puutarha ja puoti Uus-Lavolassa.

Avoimet puutarhat toteutetaan ulkotapahtumana. Tapahtuman isäntäväeltä ja vierailijoilta edellytetään turvavälien pitämistä ja maskien käyttöä myös ulkona.

Tapahtuman järjestävät Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka