Kesäkisa 2021: Maitokoppisuunnistus

1. Tiina Mansikka

Tiina Mansikka

Joutsenon Suven kesäkilpailussa suunnataan Joutsenon kylille.Tehtävänä on tunnistaa oheisessa tietolaatikossa tarkemmin kuvatun reitin varrelta löytyvät seitsemän maitokoppia ja kirjoittaa niiden sijainnit kylän tarkkuudella ristikkoon. Yhdestä kylästä saattaa löytyä useampiakin maitokoppeja.

2. Tiina Mansikka

Erityisesti kakkoskuvan maitokopin sijoittaminen oikeaan kylään on vaikea rasti, sillä aika moni mieltänee sen sijaitsevan aivan toisennimisessä kylässä. Tehtävän helpottamiseksi kylän nimen alkukirjain on täytetty valmiiksi ristikkoon.

3. Tiina Mansikka
4. Tiina Mansikka
5. Tiina Mansikka
6. Tiina Mansikka
7. Tiina Mansikka

Koko ristikkoa ei tarvitse ratkaista. Riittää, että ratkaisee pystyriville muodostuvan, paikallishistoriaa henkivän avainsanan.

Sen voi omien yhteystietojensa kera lähettää myös sähköpostitse osoitteella toimitus@joutsenolehti.fi. Kirjoita viestin aihekenttään Kesäkisa 2021.

Kilpailukuponkien ja sähköpostivastausten on oltava perillä Joutseno-lehden toimituksessa 5. elokuuta mennessä.

Avainsanan oikein ratkaisseiden kesken arvotaan Paikallislehti Joutsenon vuosikerta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja hänen nimensä julkaistaan myös Joutseno-lehdessä.

Kesäkisan reitin kiertosuunnalla ei ole väliä. Google Maps

Reitti

Maitokoppisuunnistus

Matkaan voi lähteä mistä tahansa reitin varrelta ja kiertää sen valitsemaansa suuntaan. Reitillä on mittaa noin 45 kilometriä.

Karttaan aloituspisteeksi on merkitty Joutsenon kirkko (Penttiläntie 1), josta kuljetaan myötäpäivään reittiä Putkinotkontie–Rantatie–Jänheentie–Ruistien/Voutilantien risteys–Jänheentie–Rantatie–Aholantie–Perä-Aholantie–Vesikkolantie–Kannelmäentie–Lipiäläntie–Suokumaantie–Kankaantie–Penttiläntie.

Kommentoi