Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan kuva | Joutsenolainen Harri Hasari ikuisti saimaannorpan köllöttelemässä Raapilla Muukonsaaren liepeillä – oletko sinä nähnyt tai peräti päässyt kuvaamaan norppaa?

Harri Hasari kohtasi lintubongaus- ja kalastusretkellään norpan Muukonsaaren luoteispuolella viime viikon tiistai-iltapäivänä. Se köllötteli Raapilla eli luodolla, joka pilkistää veden pinnan yläpuolelle.

Hasari on lapsesta asti kuvannut lintuja ja oppinut itsekseen tunnistamaan lajeja. Tätä ennen hän on nähnyt norpan kolme kertaa elämänsä aikana.

Oletko sinä tavannut Joutsenon vesillä norppaa? Saitko hylkeestä kuvan? Kerro kohtaamisestasi saimaannorpan kanssa kuvin ja/tai sanoin lähettämällä sähköpostia osoitteella toimitus(at)joutsenolehti.fi.

Korvaa osoitteen (at) @-merkillä. Kirjoita aihekenttään Norppamuisto. Julkaistuista Lukijan kuvista ei makseta palkkiota.

Juttua päivitetty perjantaina 18.6.2021 klo 12.57 korjaamalla raappi erisnimeksi eli Raapiksi. Kello 13.37 korjattu Raappi myös otsikkoon ja täsmennetty Raapin sijaintia Muukonsaaren luoteispuolelle.