Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Asiaa keskussairaalaan? Pääoven kautta ei ole kulkua, kun A-siiven neljännen kerroksen seinään tehdään reikä, josta uusi gamma-kamera ujutetaan sisään

Etelä-Karjalan keskussairaalaan pääoven edusta muuttuu työmaa-alueeksi sunnuntaina 20. kesäkuuta. Järjestely kestää keskiviikkoon 23.6. asti. Työmaa-alue rajataan aidoilla ja varustetaan ajo-opastein.

Saattoliikennetie pääoven edestä Valto Käkelän kadulle suljetaan sunnuntaina iltapäivällä. Maanantaina katkaistaan kulku myös pysäköintipaikalta Valto Käkelän kadulle. Pysäköintipaikat pääoven edustalla sekä kaarteessa eli C-siiven edustalla ovat poissa käytöstä työmaan ajan.

Järjestelyt johtuvat keskussairaalan isotooppilaboratorioon hankitusta gamma-kamerasta, joka nostetaan sairaalan neljänteen kerrokseen A-siiven ikkunaseinän kautta.

Maanantaina neljännen kerroksen aulan ikkunaseinä poistetaan. Laitteen nostotyö on suunniteltu alkavaksi kello 16. Nostotyön aikana kulku on estetty pääoven eli oven 1 kautta ja kulku ohjataan viereiselle ovelle eli B-siiven ovelle 2.

Tiistaina ikkunaseinä ennallistetaan, ja keskiviikkona nostossa käytetyt laitteet noudetaan pois ja liikenne palautuu ennalleen.