Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mehiläinen osti Joutsenossakin toimivan Fysioksen – yksityisen sote-jätin mukaan fysioterapiapalveluita tarjotaan jatkossakin kaikissa nykyisissä toimipisteissä

Fysioterapiapalveluja myös Joutsenossa tarjoava Fysios yhdistyy Mehiläiseen eilen torstaina allekirjoitetulla osakekaupalla. Pääomasijoittaja Vaaka Partnersin ja Mehiläisen välinen kauppa vaatii toteutuakseen kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Fysioksella on yhteensä yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla. Mehiläisen mukaan Fysioksen toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen ennallaan kaikissa nykyisissä toimipisteissä.

Fysios työllistää noin 800 henkilöä. Henkilöstö ja ammatinharjoittajat jatkavat Mehiläinen-konsernin työntekijöinä ja ammatinharjoittajina aiemmilla sopimuksillaan.

Mehiläinen-konserni on yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, jolla on yli 22 300 työntekijää ja ammatinharjoittajaa yli 540 toimipisteessä.