Urheilu- ja pelivälineitä saa maksutta lainaan Ahvenlammella torstaisin, myös välinelainauspakulla kulkevia liikuntatoimen kesätyöntekijöitä voi pyytää pelikaveriksi

Liikuntatoimen kesätyöntekijät kiertävät uimarantoja pakettiautolla. Torstai-iltapäivisin urheilu- ja pelivälineitä lainataan Ahvenlammella. Tiina-Kaisa Urpalainen / Lpr kaupunki

Tiina Mansikka

Kaupungin uimarantoja kiertävä LainaxLPR-välinelainauspaku lainaa urheilu- ja pelivälineitä ilmaiseksi. Torstaisin pakettiauto parkkeeraa Ahvenlammelle kello 14–17.

Auton kyydissä kulkevat liikuntatoimen kesätyöntekijät Anni Karhu ja Petrus Turunen. Heidän kesätyönsä on liikuttaa lapsia, nuoria ja aikuisia kaupungin ulkotiloissa.

Parivaljakko veti kesäkuussa lasten kesäkiertuetta koulujen pihoilla. Nyt he kiertävät rantoja välinelainauspakun kanssa 5. elokuuta asti.

– Pakusta löytyy erilaisia palloja, hyppynaru, kroketti-peli, mölkky ja vaikka mitä muuta. Tänä kesänä suosituimpia lainattavia ovat olleet beachvolley-pallot sekä frisbeegolf-välineet, Turunen kertoo kaupungin tiedotteessa.

Myös Karhun ja Turusen voi lainata pelikaveriksi, jos sellainen puuttuu omasta takaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka