Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jehovan todistajilla virtuaalikonventti toista kertaa sitten vuoden 1897

Jehovan todistajat ympäri maailman kokoontuvat tänä kesänä virtuaalisesti. Kerta on toinen vuodesta 1897 järjestettyjen konventtien historian aikana.

Koronapandemian takia lähes 6 000 tapahtumaa 240 maassa on terveys- ja turvallisuussyistä vaihdettu yhdeksi suureksi virtuaalitapahtumaksi.

Tapahtuman teemana on ”Usko antaa voimaa!”, ja arviolta 15–20 miljoonaa ihmistä katsoo sitä yksityiskodeissa yli 500 kielellä.

Koska konventit ovat perinteisesti kolmipäiväisiä sisältäen aamu- ja iltapäivän ohjelmajakson, myös virtuaalikonventti on jaettu kuuteen jaksoon.

Jehovan todistajien Joutsenon seurakunnan jäsenet sekä heidän vieraansa katsovat ohjelmaa kaikkiaan kuuden viikonlopun aikana heinä–elokuussa. Ennen ohjelmajaksojen katselua he tapaavat myös toisensa lyhyissä videoneuvotteluina toteutettavissa kokouksissa.

Aluekonventin ohjelma on katsottavissa muun muassa jw.org-sivustolla ilmaiseksi ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä.