Isosta-Kristiinasta voi hakea viikonloppuna koronarokotteen ilman ajanvarausta – Eksote toivoo päätöksellä saavansa Lappeenrannan rokotekattavuuden nousuun

Rokotteet jaetaan viikonloppuna Isossa-Kristiinassa saapumisjärjestyksessä, mikäli aikaa ei ole varannut etukäteen.

Kauppakeskus Ison-Kristiinan koronarokotuspisteellä voi viikonloppuna rokottautua ilman ajanvarausta, tiedottaa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote.

Palvelu on tarjolla kaikille eteläkarjalaisille täysi-ikäisille kansalaisille riippumatta asuinpaikasta. Rokotteita annetaan lauantaina ja sunnuntaina 17.-18. heinäkuuta aamuyhdeksästä neljään iltapäivällä.

– Eksoten toiveena on nostaa rokotekattavuutta erityisesti Lappeenrannassa, jossa olemme vielä muuta maakuntaa jäljessä. Tämän vuoksi pyrimme kaikin keinoin innostamaan alueen asukkaita hakemaan rokotteen, kommentoi tiedotteessa Eksoten palvelupäällikkö Satu Simolin.

Rokotukset jaetaan saapumisjärjestyksessä. Ennalta varattuihin rokotuksiin tuore päätös ei vaikuta, vaan ajan varanneet rokotetaan sovittuun aikaan.

Ilman ajanvarausta Ison-Kristiinan rokotuspisteeltä on mahdollista saada viikonloppuna vain ensimmäinen rokoteannos. Tehosterokotusta varten on varattava aika Eksoten asiointipalvelussa tai numerosta 05 352 2355. Ajan voi yhä varata myös ensimmäistä rokoteannosta varten.

Rokotteita on varattu lauantaille 150 ja sunnuntaille 230. Viikonloppuna Ison-Kristiinan rokotuspisteellä on käytössä Moderna-rokote, joka ehkäisee erittäin tehokkaasti etenkin koronainfektion vakavaa muotoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka