Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksoten puhelinpalvelu laajenee tänään ja keskiviikkona, ja samalla Joutsenon hyvinvointiaseman oma numero jää pois käytöstä

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) puhelinpalvelu laajenee entisestään tällä viikolla.

Ensimmäiset muutokset toteutuivat heti syyskuun alussa, kun Eksote siirsi puhelinpalvelunsa Kaiku24-yhtiölle. Lisää muutoksia on luvassa tänään maanantaina ja ylihuomenna keskiviikkona.

Päivystysapu palvelee numerossa 116 117 vuorokauden ympäri ja läpi viikon kuten aiemminkin, mutta tästä päivästä alkaen päivystysapuun voi jättää soittopyynnön päivittäin kello 7–20.

Mahdollisuus jättää soittopyyntöjä toteutuu myös mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä keskiviikosta alkaen muiden muassa terveys- ja hyvinvointiasemilla, suun terveydenhuollossa ja neuvoloissa.

Viimeksi mainittuihin palveluihin varatun ajan voi lisäksi perua vähintään vuorokautta aiemmin lähettämällä tekstiviestin erilliseen matkapuhelinnumeroon.

Joutsenon hyvinvointiaseman oma puhelinnumero jää pois käytöstä. Keskiviikosta alkaen hyvinvointiasemalle soitetaan kaikille terveys- ja hyvinvointiasemille yhteiseen numeroon 05-352 7260.

Se palvelee maanantaista perjantaihin kello 7–20. Soittopyynnön voi jättää arkisin kello 7–16. Hyvinvointiasemalle varatun ajan voi perua vähintään 24 tuntia aiemmin lähettämällä tekstiviestin numeroon +358 45 739 59038 mihin kellonaikaan tahansa.