Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenon koirapuistolle haetaan toimenpidelupaa Ahvenlammen uimalalle vievän tien varteen

Joutsenoon suunniteltu koirapuisto odottaa toimenpidelupaa.

Lupahakemus koirapuiston rakentamiseksi Ahvenlammelle osoitteeseen Hongistontie 5 on jätetty kaupungin rakennusvalvontaan elokuun lopussa.

Suunniteltu rakentamispaikka sijaitsee Hongistontien pohjoispuolella Naavatien kohdalla, Ahvenlammen uimalalle laskeutuvan tien itäpuolella.

Hakemukseen voi tutustua kaupungintalolla tällä ja ensi viikolla keskiviikkoon asti. Rakennusvalvonta on avoinna arkisin kello 9–12. Tapaaminen on kuitenkin sovittava etukäteen.

Mahdollisia huomautuksia rakennusvalvonta vartoo ensi viikon torstaihin 30. syyskuuta kello 12 asti.

Joutsenon ensimmäistä koirapuistoa on suunniteltu Hongistontien pohjoispuolelle. Tarkka paikka on elänyt toteutusta odotellessa.

Alun alkaen paikaksi esitettiin Ahvenlammen uimalalle laskeutuvan tien länsipuolta Kelotien kohdalla. Paikka sai huhtikuussa järjestetyssä asukaskyselyssä yhtä lailla sekä kannatusta että vastustusta, minkä takia sen jatkovalmistelusta luovuttiin.

Korvaaviksi paikoiksi seuloutui asukkaiden ehdotusten joukosta niin ikään Hongistontien pohjoispuolella mutta uimalalle vievän tien itäpuolella Naavatien ja Versotien kohdilla sijaitsevat kaksi paikkaa. Toukokuussa järjestetyssä asukasäänestyksessä enemmän ääniä sai Naavatie-vaihtoehto.