Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkko Huusari löysi kuvan vuodelta 1923, ja se lienee otettu työväentalon portailla – tiedätkö, keitä kuvassa mahtaa olla?

Joutsenolainen Pirkko Huusari löysi laatikostaan vanhan mustavalkoisen kuvan, jossa miesjoukko seisoo ilmeisesti Honkalahden työväentalon rappusilla.

Hänellä ei ole tietoa siitä, keitä kuvassa olevat vakavailmeiset miehet ja lapset ovat. Joutseno-lehti julkaisee ohessa kuvan ja kysyy, olisiko jollakulla lukijoista tietoa kuvan henkilöistä.

Osa rappusilla seisovista miehistä on pukeutunut hyvinkin juhlavasti valkoiseen paitaan ja solmioon tai solmukkeeseen. Seinällä kuvan oikeassa reunassa näkyy juliste, josta voi juuri ja juuri erottaa sanat ”Honkalahden” ja ”näyttämö”.

Kuvan takana on päivämäärä 3. joulukuuta 1923.

Jos tiedät kuvasta jotakin, laita viestiä Joutseno-lehden toimitukseen toimitus@joutsenolehti.fi tai käy pudottamassa viesti postiluukustamme. Toimitukseenkin voi tulla, jos täällä ollaan paikalla. Teemme edelleen osan viikosta etätöitä.