Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolmanteen koronarokotukseen voi varata ajan myös sähköisesti

Eksote on avannut sähköisen ajanvarauksen kolmatta koronarokotusta varten.

Kolmanteen koronarokotukseen ovat oikeutettuja henkilöt, jotka ovat saaneet ensimmäisen ja toisen koronarokotuksen alle kuuden viikon välein ja jos rokotuksesta on kulunut aikaa vähintään 26 viikkoa eli puoli vuotta. Myös ne henkilöt, jotka ovat voimakkaasti immuunipuutteisia, jos heidän kakkosrokotuksesta on kulunut vähintään 60 päivää aikaa, ovat oikeutettuja kolmanteen koronarokotukseen.

Ajan voi varata myös puhelimitse numerosta 05 352 2355 tai rokotukseen voi arkisin mennä ilman ajanvarausta Imatran ToriGalleriaan kello 13–16 ja Lappeenrannan Isoon-Kristiinaan kello 9–14.30.

Voimakkaasti immuunipuutteisiksi katsotaan henkilöt, joille on tehty elin- tai kantasolusiirto; joilla on vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos tai pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV; jotka saavat immunosuppressiivista syöpähoitoa tai joiden autoimmuunisairautta hoidetaan immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä. Myös dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta sekä lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila luetaan tähän ryhmään.

Sähköinen ajanvaraus on osoitteessa https://www.hyvis.fi/fi/web/etela-karjala.