Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sählyinto yllätti Kullervon – aloittelijaryhmän lisäksi perustettiin oma porukka jo jonkin verran kokeneille pelaajille

Viime maanantaina alkanut aikuisten harrastesähly sai heti alkuun niin suuren suosion, että Joutsenon Kullervon harrasteliikuntajaosto perusti saman tien toisenkin sählyryhmän.

– Ensimmäisellä kerralla paikalla oli 20 henkilöä, harrasteliikuntajaoston puheenjohtaja Karoliina Ahtiainen iloitsee.

Harrastesalibandy on tarkoitettu niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lajista. Ryhmä kokoontuu maanantaisin kello 19–20 Joutsenohallilla.

Ensi maanantaista lähtien alkaa kokoontua myös kuntosählyvuoro, jossa pelaavat jo hieman kokeneet mailapeliharrastajat. Se alkaa kokoontua maanantaisin kello 20–21 Joutsenohallilla.

Kolmantena alkaa marraskuussa kuntokoripallo. Siinä keskitytään pelaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa, ja sääntöjä opetellaan pelin lomassa.

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, ja se kokoontuu 4. marraskuuta alkaen torstaisin kello 18.30–19.30 Joutsenon koulun salissa.

– Joutsenon koulun liikuntasalilla olikin niin paljon käyttöä, että tuo oli ainut aika, jonka saimme, Ahtiainen kertoo.

Liikuntaharrastejaosto on Kullervossa uusi. Korona vaikeutti sen alkua, mutta nyt on sählyn lisäksi käynnistynyt omatoiminen liikunta.