Koululounaalla syödään tänään pitkälti kotimaisia raaka-aineita – perunat saattavat olla jopa joutsenolaisia, mutta osa ruoasta tulee Ruotsista, Italiasta, Virosta ja tarkemmin määrittelemättömistä EU-maista

Joutsenon kouluissa syödään tänään lihaspagettivuokaa tai perunoita ja kasviskastiketta sekä porkkana-kurkku-kurpitsaraastetta. Lisäksi tarjolla on näkkileipää, levitettä ja maitoa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Paikallislehti Joutsenon sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Joutsenolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi