Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenon hammashoitolassa ei pääse hammaslääkäriin uudenvuodenaattona

Joutsenon hammashoitolassa ei ole hammaslääkärin vastaanottoa uudenvuodenaattona perjantaina 31. joulukuuta.

Muutoin Joutsenon hyvinvointiasema toimii joulun, vuodenvaihteen ja loppiaisen välisinä arkipäivinä normaalisti. Ajan lääkärin ja hoitajan vastaanotolle voi varata puhelinnumerosta 05 352 7260.

Kiireelliset asiat hoidetaan iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siiven yhteispäivystyksessä sekä Honkaharjun terveysaseman kiirevastaanotolla, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 16–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–21. Ennen päivystykseen hakeutumista on soitettava päivystysapunumeroon 116 117.

Päivystysapunumero palvelee myös, kun on tarvetta hakeutua hammashoidon virka-ajan ulkopuoliseen ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystykseen. Se toimii ajanvarauksella Etelä-Karjalan keskussairaalassa.

Arkisin hammashoidon ajanvaraus palvelee numerossa 05 352 7059 kello 7–16. Kiireetöntä hoitoa koskevat puhelut Eksote pyytää soittamaan kello 10 jälkeen.