Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myös 60 vuotta täyttäneet saavat kolmansia koronarokotuksia ensi sunnuntaina Joutsenon hyvinvointiasemalla

Eksote on saanut Joutsenon sunnuntaiselle koronarokotuspisteelle lisää rokottajia ja pystyy antamaan kolmansia rokotuksia myös niille 60 vuotta täyttäneitä, jotka täyttävät kolmosrokotteen ehdot. Toisesta rokotuksesta pitää olla kulunut vähintään viisi kuukautta.

Kolmansia koronarokotuksia annetaan myös riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville.

Eksoten tavoite on saada mahdollisimman moni joutsenolainen hakemaan rokotuksen sunnuntaina tai varaamaan ajan Lappeenrannan tai Imatran rokotuspisteisiin.

Joutsenon hyvinvointiasemalla annetaan koronarokotuksia ensi sunnuntaina 19. joulukuuta. Rokotuspiste on auki kello 8.30–15.30.

Ensimmäiseen koronarokotukseen voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet. Toisia rokotuksia annetaan niille, joiden ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Rokotuksiin ei voi varata aikaa.

Eksote pyytää myös, ettei jo varattua rokotusaikaa aikaistettaisi sekä muistuttaa, että aamuisin rokotuspisteellä on usein ruuhkaa, eli omaa vuoroaan voi joutua jonottamaan.