Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suuri varastohalli syttyi tuleen Anolassa Joutsenossa – Hallissa paloi heinää, muut vahingot jäivät vähiin

Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Suurta leviämisvaaraa ei ollut.

Anolassa sijaitsevassa varastohallissa syttyi tiistaina illalla tulipalo. Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta rakennuspalosta iltakahdeksan aikaan.

Pelastuslaitoksen tiedotteessa kerrotaan, että tulessa oleva rakennus on kooltaan noin seitsemänsadan neliömetrin suuruinen. Roiskolantiellä sijaitsevassa tuleen syttyneessä varastohallissa oli heinäpaaleja.

Päivystävä päällikkö Jukka Valtoaho pelastuslaitokselta kertoo, että palossa ei tuhoutunut muuta kuin heiniä. Pelastajat siivosivat heinät rakennuksesta ulos ja sammuttivat ne. Palopaikalle hälytettiin alun pitäen peräti 15 pelastuslaitoksen yksikköä.

Palo ei uhannut akuutisti levitä muihin rakennuksiin. Henkilövahingoilta vältyttiin. Palon syttymissyystä Valtoaholla ei ole tietoa.

Alkupalo rakennuksessa saatiin sammumaan jo ennen iltayhdeksää, jolloin palopaikalla oli enää muutama pelastuslaitoksen yksikkö. Pelastustöiden arvioidaan kestävän noin kello kymmeneen.