Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Lappeenrannassa 34 uutta koronatartuntaa uudenvuodenaattona, Etelä-Karjalassa yhteensä 71

Etelä-Karjalassa on löytynyt 71 uutta koronavirustartuntaa uudenvuodenaattona perjantaina. Tartuntoja on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan todettu kaikissa muissa kunnissa paitsi Luumäellä ja Taipalsaarella.

Eniten tartuntoja löytyi Lappeenrannasta, jossa niitä oli 34. Imatralla uusia tartuntoja rekisteröitiin 23 ja Ruokolahdella kuusi. Rautjärvellä todettiin kolme sekä Lemillä ja Parikkalassa kaksi tartuntaa. Savitaipaleella tartuntoja oli yksi.

Lappeenrannassa yhteenlaskettu tartuntamäärä on nyt 2 278, Imatralla 727, Ruokolahdella 80, Rautjärvellä 20, Lemillä 76, Parikkalassa 29, Savitaipaleella 39, Luumäellä 40 ja Taipalsaarella 148.

Koko Etelä-Karjalassa tapauksia on THL.n mukaan ollut 3437.

Suomessa koronatartuntoja todettiin vuoden viimeisenä päivänä 11 334 kappaletta. THL:n mukaan luvussa on mukana tartuntoja joulunajalta, mutta ei niin paljon kuin eilen kerrotussa tartuntaluvussa.

Torstaina kerrotussa luvussa oli THL:n mukaan tiedonsiirto-ongelmien vuoksi mukana runsaasti tartuntoja, jotka oli todettu 23.–27. joulukuuta.

Sairaalahoidossa on THL:n mukaan 375 henkilöä, joista 52 on tehohoidossa.