Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Hyvin toimi Joutsenon hyvinvointiasemalla” – joutsenolaiset antavat sekä ruusuja että risuja Eksoten koronarokottajille

Eksoten palvelupäällikkö Satu Simolin kertoo, että Eksote jakoi koronarokotuksia Joutsenossa loppiaisena 840 kappaletta. Simolin pitää määrää loistavana.

– Rokotuksia oli jakamassa kuusi työntekijäparia, eikä jonoja juurikaan muodostunut, hän kertoo.

Siitä, järjestetäänkö Joutsenossa lisää rokotuspäiviä, Simolin ei osannut sanoa.

K ysyimme lukijoiltamme Facebookissa kokemuksia koronarokotuksista, rokotusten ajanvarauksesta ja niihin jonottamisesta. Näin vastattiin:

”Kolmas rokotus ilman ajanvarausta, jonotin vain 20 minuuttia. Hyvin toimi Joutsenon hyvinvointiasemalla. Kiitos henkilökunnalle.”

”Miksi nyt vasta? Ensin on juoksutettu Isoon-Kristiinaan rokotukselle! Onko neljäs rokote jo saatavilla?

”Koronarokotuskokemus ei ollut positiivinen. Isossa-Kristiinassa eivät toteutuneet turvavälit, osalla ei ollut maskeja, ja THL:n tai Eksoten takia ei kuitenkaan kolmatta rokotusta saanut 2–3 kuukauden kuluttua toisesta piikistä, vaan viiden, vaikka itse olen riskiryhmää ja aktiivinen ollut ajan tilaamisessa.

Varattua aikaa ei saanut muuttaa kolmanteen rokotukseen. Koronapuhelinnumero on aivan turha, eivät ole ajan tasalla THL:n suosituksista saati muusta. Ohjasivat kyselyt omaan terveyskeskukseen, jotka ohjasivat takaisin koronanumeroon.

Miksi rokotukset kauppakeskuksessa, jossa porukkaa kuin ennen vanhaan SaiPan pelissä, ja omikron jyllää? Yli 50 ihmistä ellei enemmänkin jonossa pahimmillaan.”

”Hyvin toimi ensimmäinen vapaa vuoro, jonot pitkät kolmanteen rokotukseen, joutuin meni, kiitos.”