Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljä autoa joutui öiseen kolariin Kuutostiellä Joutsenossa – Yksi autoista päätyi katolleen ajoradalle

Kuutostiellä Joutsenossa sattui yöllä neljän auton kolari, jossa yksi autoista päätyi katolleen ajoradalle. Perässä tulleet autot jäivät pyörilleen.

Päivystävä palomestari Toni Jaako Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että vakavia henkilövahinkoja ei sattunut. Kolarissa oli hänen mukaansa yhdeksän ihmistä kolmessa autossa. Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan vielä yksi ajoneuvo joutui mukaan.

Poliisi kertoo, että katolleen päätyneen auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja muita liikenteen vaarantamisesta.

Onnettomuus tapahtui Imatralle päin menevillä kaistoilla. Poliisin mukaan ensimmäinen auto oli pyörähtänyt katolleen tielle, ja muiden pysähtyessä onnettomuuden takia tapahtui ketjukolarin tyyppinen tapaturma.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtumiin.

Tiellä oli liikenne-este, joka kesti Fintrafficin liikennetiedotteiden mukaan noin puolitoista tuntia. Paikalle oli järjestetty kiertotie.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 0.35. Kolari sattui noin kilometri ennen Korvenkylän liittymää.

Uutista on päivitetty kello 9.10 poliisin tiedoilla