Terhi Pietiläisestä Karjalan Liiton uusi toiminnanjohtaja – Joutsenossa varttunut Pietiläinen aloittaa uudessa tehtävässä kesäkuussa

FM Terhi Pietiläinen aloittaa ensi kesäkuun alussa Karjalan Liiton uutena toiminnanjohtajana. Karjalan Liiton liittohallitus valitsi hänet tehtävään kokouksessaan 23. maaliskuuta.

Pietiläisellä on karjalaisuuden vankka asiantuntijuus ja kokemus 20 vuoden ajalta, lähes yhdeksän vuoden kokemus kahden eri kunnallisen museon johtamisesta sekä esihenkilö-, järjestö- ja kulttuuritapahtumaosaamista pitkältä ajalta.

Hän siirtyy uuteen työhön Heinolan kaupunginmuseon johtajan paikalta.

Hänellä on myös kokemusta yliopistollisesta tutkimus- ja koulutustoiminnasta. Pietiläinen on ennestään tuttu monille Karjalan liiton jäsenseuroille ja jäsenille, koska hän on ollut mukana julkaisemassa artikkeleita ja toteuttamassa kirjoja niin järjestöstä kuin karjalaisuudesta, ollut mukana muistitiedon keruussa sekä kiertänyt esitelmöimässä jäsenseuroissa ympäri Suomen.

Lisäksi hän on tällä hetkellä liittovaltuuston asiantuntijajäsen. Pietiläinen viimeistelee parhaillaan työnsä ohella monipaikkaista karjalaisuutta käsittelevää väitöskirjaansa.

Pietiläinen on syntynyt 1971 Nuijamaalla ja varttunut Joutsenossa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka