Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakunta avaa keräyksen ukrainalaispakolaisille – seurakuntakeskukseen voi tuoda elintarvikkeita ja hygieniatuotteita

Lappeenrannan seurakunnat avaavat keräyksen ukrainalaisten sotapakolaisten hyväksi. Keräykseen voi tuoda avaamattomassa pakkauksessa kahvia, teetä, kestomaitoa, liemikuutioita ja jokapäiväisiä hygieniavälineitä.

Keräys alkaa maanantaina 11. huhtikuuta ja kestää toukokuun loppuun. Joutsenossa tuotteita voi tuoda seurakuntakeskukseen Penttiläntie 5:een maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 10–14.

Lahjoitetut elintarvikkeet ja hygieniavälineet täydentävät avustuspakkauksia, joita seurakuntien diakoniatyö jakaa Ukrainasta saapuneille sotapakolaisille.

Lisäksi myös Joutsenon seurakunta kerää kumisaappaita ja muovisia varvassandaaleita. Lahjoittajia pyydetään tarkistamaan, että kaikki tuotavat tavarat ovat varmasti ehjiä ja puhtaita.

Arkipyhät saattavat vaikuttaa keräyspisteiden aukioloon. Poikkeukset palvelupisteen aukioloajoissa voi tarkistaa kunkin keskiviikon kirkollisista ilmoituksista.