Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Joutseno-lehti saa uudet värit ja ulkoasun – Keskisuomalainen-konsernin kaikki lähes 80 lehteä uudistuvat

Ensi viikosta lähtien Joutseno-lehti näyttää uudelta. Keskisuomalainen-konsernin kaikki lähes 80 lehteä sekä sanomalehti Karjalainen uudistuvat ulkonäöltään, Joutseno-lehti muiden mukana. Paikallislehdet saivat tunnusväreikseen sinisen lisäksi keltaisen.

Ajassa, jolloin yhä useampi lukija lukee lehtensä verkossa, lehden uudistamista on mietitty siitä näkökulmasta, miten valitut elementit toimivat digimaailmassa.

Joutseno-lehden rakenne pysyy lähes ennallaan, ja sisällönkin etsimme edelleen aivan läheltä – joutsenolaisista ihmisistä, Joutsenon elämästä ja paikallisia koskettavista ilmiöistä, unohtamatta niitäkään, jotka lukevat juttujamme muualla kuin Joutsenossa.

Lehti ja näköislehti ilmestyvät jatkossakin tuttuun tapaan torstaisin muutamia pyhistä johtuvia poikkeuksia lukuun ottamatta, ja verkkosivuillemme ilmestyy edelleen luettavaa joka päivä.

Joutsenon ulkopuolella asuu 502 Joutseno-lehden tilaajaa. Eniten tilaajiamme on muualla Lappeenrannassa (126) ja toiseksi eniten Imatralla (62). Yhteensä 90 tilausta menee eri puolille pääkaupunkiseutua, ja joitakin tilauksia menee myös muualle Suomeen sekä ulkomaille. Näissä luvuissa ovat mukana sekä paperi- ja digilehden yhdistelmätilaukset että pelkät digitilaukset.

Asutpa siis missä tahansa, hyvä Joutseno-lehden lukija, pyrimme löytämään sinulle jatkuvasti mielenkiintoista ja ajankohtaista luettavaa.

Toivomme myös, että lähestyt meitä edelleenkin esimerkiksi sähköpostitse juttuvinkkiesi, kuviesi ja mielipidekirjoitustesi kanssa.